2013. szeptember 9., hétfő

Egészségmegőrzés: 2. Tisztít és véd

Manapság nagyon sokat hallani arról, hogy a legnagyobb problémát az egészségünk változásában a táplálkozás okozza. A legtöbbeknél sajnos túlságosan sok a a félkész, kész ételek fogyasztása, kevés a természetes alapanyagból frissen készített étel. A nagyipari termelésnek köszönhetően a zöldségek, gyümölcsök de még a tej és hústermékeke is vesztettek hasznos tápanyagtartalmukból.

Sokat eszünk, legtöbbször többet a kelleténél és a szervezetünk ennek ellenére éhezhet.

Ráadásul a kereskedelmi forgalom kapható termékeke rengeteg a szervezet számára vagy felesleges vagy egyenesen káros anyagot tartalmazhatnak. szennyezett a levegő amit belélegzünk, kérdéses a víz minősége amit megiszunk, keveset mozgunk, TISZTELET A KIVÉTELNEK, túl kevés tiszta vizet iszunk, folyadék megy a szervezetbe, de vele együtt sokszor nagyon nagy mennyiségben felesleges anyagok is, szintetikus színezékeke, cukrok, szintetikus ízek, aromák stb. ezt mind erősítik a mozgás szegény életmód, a hajszolt, stresszes mindennapok, a kevés alvás és még sorolhatnánk.

Ennek hosszú távon súlyos következményei vannak, ami jelentkezik is napjaikban. Először csak fáradékonyság, később keringési problémák, emésztési zavarok, vércukor problémák, egyre több asztmás és allergiás probléma, tápanyag feldolgozási zavarok, mint például glutén, laktóz, rossz felszívódása a vitaminoknak és mikrotápelemeknek és hasonlók, fejfájás, stroke, szívroham, daganatos megbetegedések.

Mi a megoldás?
Az első és a legfontosabb a tudatos odafigyelés.
Ne hajszold túl magad, mozogj rendszeresen, igyál napi szinten 2,5-3 liter tiszta VÍZ-et, egyél minél több nyers alapanyagból frissen elkészített ételt, figyeld a szervezeted jelzéseit és ne az utolsó pillanatban, vagy már csak akkor fordulj szakértőhöz, mikor minden kezd összedőlni.

A megelőzés sokkal fontosabb, sokkal hasznosabb és jelentősen olcsóbb is, mint a terápia, a gyógykezelés. Nem beszélve arról, hogy ilyenkor mennyi időre kieshetsz a munkából, csökkennek a bevételeid és kérdéses, hogy vissza tudsz e jutni oda, ahonnan kiestél.

Sokat hallani mostanában a méregtelenítés, a lúgosítás fontosságáról.
Ennek egyik legjobb megoldása, ha valamilyen formában Ganoderma-t fogyasztasz, mert a ganoderma a Földön megtalálható egyik legerősebb lúgosító és kiváló méregtelenítő.
Mind emellett sejt szinten ad védelmet a szervezet számára az által, hogy megerősíti a sejtfalakat és így gátolja a toxinok bejutását.
Képes az érrendszer tisztítására, az érfalak megerősítésére elkerülve így a stroke, a trombózis, a szívroham, a magas vérnyomás és más érrendszeri problémákat.

Egyszerűen úgy szeretem fogalmazni, hogy a Ganoderma TISZTÍT és VÉD!

 
 Rengeteg lehetőség és módozat van arra, hoyg ennek a csodálatos gyógygombának a hatóanyaga téged is segítsen a megelőzésben.
Kávé, tea, kakaó (forró csoki), táplálék kiegészítők, szappan, fogrém, tusfürdő, sampon, kozmetikumok.
Mind mind segíthet téged a mindennapokban .
Nézz körül a katalógusunkban.

Személyes tapasztalatom, hogy amikor a ganoderma kapszulát fogyasztottam, akkor egy hét után, 1 órával kevesebb idő alatt tudtam magamat tökéletesen kipihenni, amellett, hogy sokkal jobban aludtam és sokkal jobban, könnyebben, frissebben ébredtem.
38 éves koromig nem kávéztam, mert azt mondták a kávéról, hogy egészségtelen. Ma már mindennapjaim része a ganodermás kávé, ami nagyon finom, nagyon szeretem és nem hogy káros, de minden nap,  a benne lévő ganodermával hozzá járul egészségem megőrzéséhez.

Itt meg tudod nézni, hogy eddig miről beszéltem <-------Kattints

Itt pedig fel tudod venni velem a személyes kapcsolatot <-------Kattints

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése