2012. december 11., kedd

Milyen tudás, információ ér a legtöbbet számodra?



Ma kaptam egy levelet Kiss Nórától, aki Bánhidi József párja, és Ők ketten tartják a Bánhidi tréningsorozatot, amiből mi a párommal nagyon.-nagyon sokat tanultunk és okultunk. Erre válaszoltam neki az alábbi sorokat, aztán úgy gondoltam, ezt Nektek is megmutatom, mert számotokra is építő.

"Nagyon-nagyon köszönök (és köszönjük Gigivel együtt) mindent, amit Tőletek kaptunk, mert ez sokkal több, mint annak a módszere, rendszere, hogy az üzletben hogyan lehetünk sikeresek.
A napokban is volt egy beszélgetésünk itthon, aminek sikeres, pozitív kimenetele nagyban múlt azon, hogy én személyesen ez alatt a tréningsorozat alatt megváltoztam. Gondolkodásban, odafigyelésben, oda-hallgatásban, és kérdezés-képességben.
Sokkal jobban látom, érzem, hogy mikor van az, amikor a kapott válasz csak védekezés, „felhívás keringőre” vagy éppen segítségkérés „álcázott formában”.
Ennek felismerése, és így az adott helyzet megoldásának lehetősége számomra többet jelent annál az üzleti módszernél is, amihez foghatót még eddig nem láttam sehol máshol. Ilyen rendszerezett, komplex, és mégis egyszerűen alkalmazható, kézzel fogható gyakorlati „utasításokat” is tartalmazó megoldásrendszert egy tréner, vagy trénercég sem tud ma Magyarországon nyújtani. Lehet, hogy ennél szélesebb körben sem, de ott én már nem vagyok tájékozott.

Köszönöm Nektek az elmúlt hónapokat, biztos vagyok benne, hogy ott leszünk még néhányszor a Bánhidi Tréningsorozaton!

Kívánom, hogy minél többeknek és minél hosszabb ideig adhassátok át ezt a tudást.
Tudom, hogy TI ezen vagytok mindentől függetlenül.

Szerető öleléssel (amit szintén tőletek tanultunk meg újra)
Köszönöm!

Miki"

A csapat akikkel együtt voltunka tréningsorozaton:
A bizalom és a támogatás elfogadásának gyakorlása
Figyelünk még a nyári forróságban is
Halloween marcipán "tököcskék" személyiségre szabva Mara-tól
Ha érdekel, hogy hol és mit tanultunk keress meg és szívesen mesélek.
30/9699661 vagy miki@salsacafe.eu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése