2012. szeptember 10., hétfő

Napi Inspiráció

"Ne élj a múltban, lépj túl rajta, tekintsd azt csupán egy állomásnak. Csak az fontos, amit most csinálsz. Teljesen más ember lehetsz; szerető, megértő, segítőkész, emelkedett és pozitív minden gondolatodban és tettedben."

Eileen Caddy,
1917-2006, spirituális oktató, író
 
 A múlt eseményeiből tanulni kell, jelenben élni kell, a jövő kívánt eseményeiről meg gondolkodni. azt éled most, amit a últban elképzeltél a fejedben, amit el tudtál hinni, meg tudtál álmodni, és ami a gondolataid nagy részét lekötötte. TE vagy a sorsod alakítója. Ami ma a fejedben van, amiről gondolkodsz, az fog megvalósulni a jövőben. TE DÖNTESZ: Szerencsések vagyunk, mert a gondolatainkat tudjuk befolyásolni, akaratunk szerint tudjuk alakítani és módosítani, és ezért a jövőnkre is hatással tudunk lenni. A VÁLTOZÁS akkor fog elkezdődni, amikor meghozod a döntést és utána ennek megfelelően cselekszel is, amikkor TE magad teszel érte.
A saját sorsáért mindenki SAJÁT MAGA FELELŐS! 100%-ban! Ugyan így a tetteidért is felelősséget kell vállalni 100%-ban. Nézd meg, amikor másokra mutogatsz, hány ujjad mutat saját magadra....
Kezd el a saját magadban kívánt változásokat...MOST!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése