2012. szeptember 3., hétfő

Napi Inspiráció

"Láss munkához, még ha kezdetben nem is tudod, hogy fogod elérni magasra törő céljaidat. Meg fogsz lepődni, menyire belelendülsz, és olyasmit is megteszel, amit egyébként nem tettél volna."

Peggy McColl,
író, előadó
 
 A hegyre mindig lépésenként kell felmenni. Az első pár lépés biztosan látszik előtted, a hegytető felé meg általában hiába pislogsz, mert nem látsz fel odáig, sőt az is lehet , hogy valami eltakarja még a szemed elöl. Mit kell később csinálni? Ráérsz megtudni akkor, amikor az a következő lépés! Kezd el megtenni egymás után a közvetlenül előtted lévő lépéseket, mert azok mindig tisztán látszanak. Ha erre fókuszálsz és a gondolataid mindig a megoldás körül forognak észre fogod venni, hogy kellő pillanatban mindig eszetdbe jut a következő lépéshez szükséges tennivaló vagy ötlet. 
NE ÁLLJ MEG! Mert a lendületben lévő testet sokkal könnyebb mozgásban tartani, mint a nyugalomban lévő testet lendületbe hozni. Néha lehet, hogy szokatlan ötleteid támadnak, de már többször bebizonyosodott, mindig az első gondolat a jó, mert ez az az intuíció amit a közös tudat is támogat, innen érkezik feléd. Fogadd el ezt a segítséget és használd. Minél inkább elfogadod és használod, annál több támogatást fogsz innen kapni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése