2012. szeptember 24., hétfő

Napi Inspiráció

"Életünket döntéseink összessége határozza meg. Ha szeretetteljesek és hálásak vagyunk életünk jó dolgaiért, elérhetjük azt, amire minden ambiciózus ember vágyik - a sikert."

Delma Neeley
 
 Mindenért és mindenkinek mondj köszönetet. Ha valaki valami olyasmit tesz, ami Neked jó köszönd meg, és akkor máskor is meg fogja tenni. A köszönet is egyfajta elismerés, és az emberek vágynak az elismerésre. Sokszor, legtöbbször, nem is várnak mást ezen az egy, csodákra képes hangsoron kívül: KÖSZÖNÖM. Legyél hálás és örülj annak, ami megadatik, amit megélhetsz, amit megkapsz. Örülj az életedben annak amid van, és nemindig azon bánkódj, bosszankodj, zsörtölődj amit még nem sikerült elérni.
Ha hálás vagy, köszönetet mondasz és örömmel éled meg a dolgokat, akkor a jövőben is ilyen eseményeknek leszel a része. Elfogod érni amit szeretnél, mert az emberek ott ahol boldogságot látnak szívesen tesznek még azért,. hogy a boldogság meg is maradjon.
MIÉRT?
Mert ők is ezáltal lesznek boldogok, ez által lesz sikerélményük és így örömélményük.

Köszönöm Pongor-Juhász Attilának azt a hírlevél sorozatot, amiben minden hétköznap a napi Inspirációt küldi, ami által én is elmondhatom nektek a gondolataimat és hozzá tehetek egy kicsit ahhoz, hogy Nektek is jobb napotok legyen.
KÖSZÖNÖM!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése