2012. szeptember 20., csütörtök

Naoi Inspiráció

"Minden akadályban rejlik egy óriási lehetőség, ami mellett eltörpül maga az akadály. A nagy sikertörténetek olyanokról szólnak, akik az akadályt lehetőséggé tudták változtatni."

Joseph Sugarman,
marketing szakértő

Soha ne a problémával foglalkozz, hanem mindig a megoldással. Azon gondolkozz, arra fókuszálj, hogy hogyan tudsz tovább lépni. Az is lehet, hogy nem a TE feladatod megoldani a kérdést, vagy Neked nem is kell azt a kérdést megoldani ahhoz, hogy tovább menj a saját utadon. Tedd fel magadnak a következő kérdést? Biztos, hogy ezt nekem kell megoldanom? Biztos, hogy az én feladatom? Biztos, hogy ez az, ami elkerülhetetlen a továbbhaladáshoz? Ha mindegyikre igen a válasz, akkor kezdj el a megoldásra koncentrálni. a továbblépésre. Ne sopánkodj, hogy most ezt miért kell. Azzal nem segítesz magadon. Hárítsd el magadtól az aggodalmat. Mérd fel, mi lehet a legrosszabb, ami bekövetkezhet és ha mást nem, tegyél meg mindent, hogy csökkentsd a károkat, vagy adott esetben megszüntesd, megelőzd.
Ha van hited, akaratod, és nem a foteledben ücsörögve várod a megoldást, hanem rákoncentrálsz és keresed, akkor meg is fogod találni. Vizionáld magadban, hogy mi a kívánt eredmény, aztán engedd el a képet és kezd el csinálni amiről tudod, hogy biztosan meg kell oldanod, és tudod is hogy mit kell tenni. Közben biztosan el fog érni az az információ is, ami az előző probléma megoldása.
Lehetetlen nincsen, csak fel nem tett kérdés, ki nem mondott kérés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése