2012. szeptember 4., kedd

Napi Inspiráció

"Légy vidám! Ne a mai kudarcokra gondolj, hanem a holnapi sikerekre. Utad nehéz lesz, de sikeres, ha kitartasz és örömed leled az akadályok leküzdésében."

Helen Keller,
1880-1968, vakok, süketek oktatója
 
 Ha nem kezded el a negatív érzelmek hullámait felkorbácsolni, nem dühöngsz, sokkal hamarabb túl tudod tenni magadat rajta. A sikeres emberek is megélnek kudarcokat, csak más oldalról szemlélik. Tudják, hogy az csak egy állomás, és azért történik, hogy tanuljanak belőle. A kudarc nem a siker ellentéte. A siker ellentéte a közöny. Csak akkor nem jutsz el a célodig, ha valamelyik akadály megakaszt annyira,hogy ott már nem állsz fel, és nem lépsz túl rajta. Az akadályt meg is lehet kerülni, nem csak átugrani. Megoldás mindig van, de arra kell koncentrálni. Ne a sikertelenségen rágódj, hanem a megoldásra összpontosíts. És jönni fog, meg kapod a támogatást. Kitől? Most én sem tudom megmondani, de mindig jönni fog. A siker másik fő eleme a hit. Magadban és a közös tudatban, abban, hogy megoldás mindig van és az mindig megtalál téged a kellő időben.
Egy hatalmasnak tűnő probléma megoldása még hatalmas örömöt okoz, még több energiát ad és még nagyobb lendületbe hoz. ezt használd ki utána!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése