2015. július 24., péntek

Irány Malajzia 8. - Energia

Malajziában sok helyen fellelhető az energia.

Csodásan süt a Nap az év nagy részében. Az esős évszakban a szelek és az időként előforduló hurrikánok is nagy energiát rejtenek magukban.
Felülmúlhatatlan a keleti emberekből áradó belső energia.

Van egy multinacionális vállalat is a Petronas, ami az energiaipar területén tevékenykedik nagy sikerrel.

És egy igen érdekes dolog, amit a képen láthatsz:
A Délkelet-ázsiai Nemzetek Szövetségének Energiaügyi központja a malajziai Gyémánt Háznak ítélte a szövetség által szervezett Energiadíj fődíját. A nyolcemeletes épület a maláj Energia Bizottság központja Putrajaya városában.
A passzív napenergia-dizájnnak és az energia-hatékony szerkezetnek hála a ház elsősorban természetes fényt használ, miközben egy hasonló méretű épület által felhasznált energiának csak az egyharmadát fogyasztja el. A 2009-ben befejezett épület platina besorolásokat kapott a maláj Zöld-épület Index (GBI) és szingapúri Zöld Nyom programokban.

Azt kérdezed, hogy mindennek mi köze van hozzám és hozzád?

Nos, minden ember számára nagyon fontos az energia. Ez testi és lelki szinten is értendő.
Talán te is hallottál már az auráról, ami az embert körbeveszi, ami az ő energiája.

Ha ebben nem is hiszel annyira, azt tudhatod, hogy neked is vannak olyan napjaid, amikor gyengébbnek, enerváltabban k érzed magad.
A megbetegedett emberek energiaszintje és kisugárzása is más. Ennek vannak külső jelei is, pl. a sápadtság is ilyen.

Ezekben az esetekben nagyon hasznos lehet a spirulina, ami egy teljes értékű tápanyag és valód életerőt ad a szervezet számára.

A ganoderma gombafonalaiból kinyert hatóanyag, amit mi GL néven hívunk. Ez segít a vér oxigénszintéjnek növelésében és így a hosszútávú magas energiaszint fenntartásában.

Sportolásnál vagy nagyobb fizikai igénybevételnél pedig a cordyceps gomba kivonatát tudom javasolni. Sejt szinten támogatja a szervezet energiatermelését és raktározását. Segíti a tüdő tisztulását és hatásfokának növelését. Ez által is több oxigén tud bejutni a szervezetbe, amivel pedig több energiához juthatunk.

Sokszor a javulás elindulásának alapfeltétele, hogy magasabb energiaszintre juttassuk a szervezetünket. A fentebb ajánlottak ebben is tudnak segíteni nekünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése