2015. július 18., szombat

Irány Malajzia 3. - Látványosság

A legtöbbek ha terveznek egy utazást, akkor megnézik, hogy mit is lehet ott megnézni.
Ha csak nem kizárólag az a terved az utazással, hogy süttesd a hasad a tengerparton, vagy télen a fehér hómezőn száguldozz a téli sporteszközöddel.

Ismét két kiemelkedő dolgot akarok megmutatni neked.
Az ikertorony. Talán erről más is eszedbe juthat, de ez a Petronas-Ikertorony. Ez egy még álló és gyönyörű látványosság. Örömteli, csodálatos és elképzelhetetlen a képekről. Ezt mások elmeséléséből tudom, de hamarosan személyesen is megtapasztalhatom.


A Petronas-ikertorony az építtető kőolajtársaság (Petronas) nevét viselő 452 méter magas felhőkarcoló Kuala Lumpurban, Malajzia fővárosában. A világ legmagasabb épülete volt 2003-ig aszerint a ranglista alapján, amely a magasságot a főbejárat és a strukturális tetőpont különbségében határozza meg.

A másik csodálatos dolog, amiért mi elutazunk Malajziába célzottan, az a DXN farm.
Számos hasonlóság van a két cég között. A világon egyedülálló dolgokra, a csúcsra törekszenek. A Petronas magasságban. A DXN pedig abban, hogy a világon a legtöbb embernek tudjon segíteni az egészsége megőrzésében, visszaszerzésében.

Mindkét cég ehhez csúcstechnológiát és számos világszabadalmat alkalmaz.
Mások is gyártanak olajipari termékeket és mások is termesztenek ganodermát.
Viszont nagyon kevés cég fektetett be a múltban és fektet be a jelenben annyit a kutatásba a Ganoderma gomba területén, mint a DXN.



Ezt számos szakmai elismerés, jogosítvány, tanúsítvány és előírásoknak való megfelelés is bizonyítja.

Ha a legjobb akarsz lenni, dolgozz a legjobbakkal. Ezért teszem én is ezt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése