2012. június 13., szerda

Napi Inspiráció

"Céljaink adnak értelmet a reggeli felkelésnek, ezek hajtanak egész nap. A célok felszínre hozzák a mélyben rejlő értékeket."

Harvey Mackay,
a Cápák közt sértetlen, avagy a kapitalizmus iskolája írója
 
A Célok álmokból lesznek. Az álmok vágyakat tükröznek. Álmodj akkorát, hogy soha, semmilyen akadály ne tudja eltakarni a szemed elől. Tűzd ki célnak, adj neki időpontot, hogy mikorra fogod elérni, és tartsd mindig szem előtt. Tedd ki hűtőre, a faladra egy képen, a monitorodra , telefonodra háttérképnek, stb.
Ha egy akadályba ütközöl utad során, a legnagyobb motiváló erő a vágyad lesz, hogy el akarod érni, és ezért mindent megteszel. Tehát olyan dolog legyen ez, amiért bármit megteszel. Ébren maradsz hajnal 3-ig, vagy éppen akkor felkelsz, átmész a tűzön, megtanulsz úszni vagy éppen vizen járni. Mindegy mi az, megteszed, mert AKAROD.
Sose azon gondolkozz HOGYAN, hanem mindig azon MIÉRT? A miértet tudatosítsd magadban a HOGYAN jönni fog, ha a HIT elég erős benned és AKAROD. Észre fogod venni, hogy olyan dolgokat tudsz végrehajtani, olyan dolgok jutnak eszedbe korábbi ismeretekből, olyan dolgokat tudsz felidézni, amit talán csak egyszer, vagy egyszer sem láttál emlékeid szerint, amiről nem is gondolnád. A világ egyetem hatalmas, és ha szétkürtölöd benne a gondolataiddal, hogy mi az amit TE mindenekfelett el AKARSZ érni, akkor hozzá fog segíteni téged.
Persze ehhez nem elég otthon ülni, el kell indulni az úton, meg kell tenni legalább az első pár lépést.
Egy kínai mondás: "El kell indulni valamerre ahhoz, hogy megtaláld a hazafelé vezető utat"
Ha egy helyben állsz, sosem fogsz elérni sehova!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése