2014. április 25., péntek

Ki miért fél az MLM-től?

Ma egyik munkatársammal beszélgettem egy szuper jót. Ebből jött az ötlet, hogy egyes részleteit megosszam veletek.
Sok minden mellett arról is szó került, hogy az ő ismeretségi körében szinte mindenki valamilyen módon kapcsolatba került az Amway céggel annak idején, és ezért most mereven elzárkóznak ezektől a típusú üzleti lehetőségektől.

Neki is azt tudtam mondani és neked is, aki ezt olvasod azt mondom. Az emberek általában nem azért lesznek MLM sérültek, nem azért zárkóznak el az MLM rendszerektől mert csalódtak. Nem is azért mert rossz terméket kaptak, vagy mert nem volt jó a közösség, rossz emberekkel találták szembe maguk, vagy nem volt rá idejük (ha akarták) vagy nem tudtak sikeresek lenni annyira, mint akarták...és még sorolhatnám.

Az emberek akkor zárkóznak ennyire el, ha pénzt vesztettek. Meg kellett venniük valamit sok pénzért, amit aztán nem tudtak tovább adni. Óriási összeg volt a csatlakozási díj és ez nem jött vissza nekik. Netalán a barátaik is beléptek és ők is pénzt vesztettek és utána mentek hozzájuk, hogy most akkor mi lesz ,ki adja nekik vissza, amit elbuktak.

Amiért én a a DXN-t szeretem és választottam, mert itt nem tudsz pénzt veszíteni. 5000 Ft regisztrációs díj + 1 db termék vásárlásával tudsz csatlakozni. Nincs megújítási díj, életed végéig szól. Nincsen kötelező vásárlás a stb. A szükséges befektetésed 10 000 Ft alatt marad és mindenre jogosult vagy, amit a DXN cég rendszere lehetővé tesz.
Ingyenes weboldal (18 nyelven), webiroda, webshop, hírlevél és video-email küldő rendszer, oktatási anyagok letölthetőleg és webkonferenciákon és mind ez INGYENES!

NEM KELL OLYANNAK LENNED!
Itt beszélgetésen is felmerült, hogy én jó beszélőkével rendelkezem, Ő meg nem akar előadást tartani, webkonfit tartani stb.
Mondtam nem kell (még). Azért van a weboldalad.
Itt nem kell "olyannak" lenni. Fontos azonban, hogy azt is meg lehet tanulni és ebben a cég teljes támogatását élvezed, hogy emberek előtt tudjál beszélni.
Addig viszont az on-line lehetőségek segítenek abban, hogy építhesd az üzletedet anélkül, hogy nyilvánosan nagy közönség előtt meg kellene szólalni.

Szóval, ha csak ezek a dolgok voltak amik eddig visszatartottak, akkor nézd ezt meg: http://www.salsacafe.eu/
Ha szimpatikus amit ott látsz, akkor hívj fel a kapcsolatnál látható telefonszámon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése