2014. április 12., szombat

3 titkos lépés: Hogyan a lesz a hétfő is vasárnap

Sokaktól látom, hallom, hogy vasárnap este azon bánkódnak, miért nem jöhet még egy vasárnap.
"Már megint hétfő" - jönnek a felkiáltások és szenvedő arcok, ahogy mindenki a következő héten előtte álló robotra gondol.

Ez azért nem jó, mert eleve negatív energiákkal mész neki a hétnek. Nem szeretem érzéssel. Sokkal kisebb lesz a teljesítményed a hét első napjaiban. Csökken a hatékonyság, csökken az eredmény, alig tudod összekaparni magad még kávé-val is.

Az első dolog, amit ezzel kapcsolatban tanultam, hogy tegyél egy olyan tevékenységet hétfőre, amit nagyon szeretsz. Akár a munkádban, akár a hobbidban, legyen egy tevékenységed hétfőn, amit szeretsz, és amiért így nagyon fogod várni már, hogy hétfő legyen.
Ezzel a kis apró hetirend változtatással meg lehet előzni a szokásos "már megint hétfő" érzést.
Amikor felkelsz már az az örömérzet jrja át a reggeledet és tölti meg pozitív energiával a testedet, hogy ma van a napja, hogy ismét kedvenc tevékenységednek hódolhatsz.
HA ezt a nap végén teheted csak, akkor napközben gyorsabban és hatékonyabban fogod elvégezni a kötelező napi feladatokat, hiszen tudod, hogy a nap vége csodálatos lesz.
Ha ezt azonnal a nap elején megteheted, akkor pedig annyira fel leszel dobva, hogy a napi feladatok szinte maguktól megoldódnak, játszi könnyedséggel megy minden.

A második lépés, hogy csinálj a hétfőből vasárnapot.
"Tényleg lehetséges, hogy a hétfő is vasárnap legyen?"

Igen.
"Hogyan, ha minden hétköznap, így hétfőn is vár a munkahely és tenni kell, amit a főnök mond?"

Nos ez már nem egy ilyen egyszerű folyamat, hogy beiktatunk egy napirendi pontot, de a feladat megoldható.
A munka mellett kezdj el egy olyan tevékenységet, ami független jövedelmet ad a jelenlegi munkaadótól származó béren kívül. Amit szabadon végezhetsz, nem feltétlenül kötött időben. A saját időbeosztásod alapján, ráadásul csak a saját magad hasznára.
Sok ilyen lehetőség van, némelyekhez kell tőke, némelyekhez viszont ez sem.

Ez több szempontból is hasznos lehet. Egyrészt megvalósíthatod a hétfő is vasárnap szlogent, másrészt például elkerülhet azokat a kellemetlen helyzeteket, amikor a munkahelyed hirtelen megszűnésével az össze bevételi forrásod is megszűnik.
Pont a napokban Magyarországon két nagy és híres gyártó is felszámolja a telephelyét, így nem kevés ember lába alól kihúzva a talajt. ezt is el lehet kerülni!

Ha van befektetni való pénzed akkor vásárolhatsz ingatlanokat és ezeket üzemeltetheted, kiadhatod, amivel egy állandó jövedelemhez juthatsz. ez nem kis pénz, ahhoz hogy egy jó megélhetésed legyen ebből szerintem körülbelül 80 -100 millió forintra van szükséged. Ebből meg van havi adózott megélhetésed, és félre tudod tenni azt a pénzt is, amiből a biztosításokat és majdani a felújításokat tudod finanszírozni.

Vagy egy lehetőség a tőzsdén való pénzfialtatás is. ehhez a hozzá értők szerint már 20-30 millió forint is elegendő. ennek a hátulütője, hogy eléggé kockázatos, hiszen egy rossz döntéssel akár az egészet is elbukhatod.

A nagy kérdés akkor jön, amikor ennyi pénz még a látóhatárban sincsen.
Ilyenkor felvehetsz hitelt a fenti tevékenységek végrehajtásához, de ekkor már sokkal kisebb a belőle konkrétan neked megmaradó jövedelem, hiszen a hitelt is vissza kell fizetni. Ráadásul egy kockázat, mert mi van ha nem jönnek be a dolgok. Akkor miből fizeted a hitelt?

"Van olyan lehetőség, ahol nem kell befektetni semmit, és mégis jó szabad jövedelem van?"

Nos szerintem ilyen lehetőség nincs. Az, hogy semmit nem kell befektetni, ez elég valószínűtlen. Semmiből, hogy lehetne valamit csinálni?
Azonban olyan lehetőség van, ahol pénzt nem kell befektetned, és mégis megvalósíthatod egy idő után magadnak, hogy a hétfő is vasárnap legyen.

"Akkor mit kell befektetnem? Mit kell tennem?"

Az idő és a cselekvő képesség az, ami mindenkinek a rendelkezésére áll.
Vannak olyan rendszerek, ahol a befektetett idő és az elvégzett munka megsokszorozható. Így nem csak közvetlenül a saját magad által végzett tevékenységért kapsz jövedelmet, hanem honorálják azt is, ha mind ezt meg tudod többszörözni.

"És azt hogyan?"

Nos ez nem olyan egyszerű, hogy pár sorban leírjam Neked.
TEDD MEG AZ ELSŐ LÉPÉST azzal, hogy rákattintasz erre a kiemelt szövegre

Ezután fel fogom venni veled a kapcsolatot és megbeszélünk minden részletet.

"Mennyibe kerül ez nekem?"


Ez a lépés nem kerül semmibe, és utána szabadon dönthetsz, hogy mi az amit tudsz és hajlandó vagy beletenni annak érdekében, hogy a hétfő is vasárnap legen.



Tehát most nem kell mást tenned, mint TEDD MEG AZ ELSŐ LÉPÉST!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése