2013. február 7., csütörtök

Tanulás vs. Karrierépítés

Sokakban felmerül az a kérdés ki jár jobban az életben. Az aki az érettségi és a szakma után el kezd dolgozni és már 18-20 éves korától jövedelemmel rendelkezik, vagy az, aki a tanulásra adja a fejét és tovább tanul valamilyen felsőoktatási intézményben.

A válasz egyáltalán nem egyszerű és még ha kicsit nekiállunk számolgatni akkor sem biztos, hogy hosszú távon követhető megoldást kapunk.
az is kérdés kinek mi a célja, mikor szeretne családod, milyenek a családi körülményei.
Van-e anyagi lehetőség a továbbtanulás finanszírozására. Van-e a családjának olyan anyagi helyzete, hogy támogassa őt addig amíg nem szerez jövedelmet, hogy támogatást nyújtson az életben való elinduláshoz. Milyen kapcsolatrendszerrel rendelkeznek a későbbi elhelyezkedéshez.
A másik oldalon aki le kezd dolgozni ott az a kérdés merülhet fel, hogy alkalmazottként vagy vállakozóként vágjon bele az életbe.

Egyik sem egyszerű, mert alkalmazottként egy korlátozott bevételi lehetőségek mellett mások elvárásainak kell megfelelni. Mások utasításait kell teljesíteni, mások álmaiért dolgozunk.
Vállalkozást indítani nem egyszerű, tőkével kell hozzá rendelkezni, és ha ez mg meg is van, egy induló vállalkozás helyzete sosem egyszerű. Kapcsolatok, munkák, vevőkezelés, reklám, marketing, hatóságok, megannyi megoldandó feladat.

Akkor vajon mi az üdvözítő megoldás?
Megfogják valaha fizetni a megszerzett tudást? Valóban gyakorlatban hasznosítható tudást lehet szerezni a felsőoktatási intézményekben?
Kellő anyagi, megélhetési előny származhat abból, hogy valaki korábban munkába áll és nem tanul tovább. Elkezd dolgozni, beáll a mókuskerékbe és majd csak lesz valahogy?

TE melyiket választottad, melyiket választanád?

Van olyan lehetőség, hogy tanulni is legyen időm meg jövedelemhez is jussak?

Természetesen vannak ilyen lehetőségek.
A nappali tagozatos hallgatók részére is vannak munkaajánlatok, diákmunkák.
Jól fizetnek ott? NEMI Félre lehet belőle tenni a jövő finanszírozására? Valószínűtlen, maximum az egyetemi, főiskolai tanulmányokhoz szükséges költségek enyhítésére jó.
Mindezt ráadásul nem is olyan egyszerű koordinálni, munkaidő, óralátogatás, pihenés, tanulási idő, felkészülés a vizsgákra, kötelező feladatok, beadványok elkészítése.

Ott van a levelező tagozaton való továbbtanulás lehetősége.
Munka mellett, egy főállás mellett ez nem egy egyszerű feladat, ráadásul a képzés így nem kevés pénzbe is kerül. Hétvégék feláldozásába távol a családunktól.
Havonta ömlesztett formában kapjuk a tananyagot, amit így sokkal nehezebb feldolgozni, sokkal több önálló munkát igényel utána otthon.
És hol lesz így megtakarítás? Van annyi jövedelmünk a főállásunkból hogy fedezze a mindennapi életet, a tanulmányokat és még félre is tudjunk belőle tenni?
Ha valakinek ilyen alkalmazotti helye van akkor érezze magát szerencsésnek és nagyon figyeljen oda rá, hogy meg tudja tartani. Szerintem a többségnek nem adatik meg ilyen helyzet ma Magyarországon.

Akkor mi az a lehetőség, hogy tanulhassunk is és karriert is építhessünk, félre is tehessünk a jövőre, az ÉLET KEZDÉSHEZ?
Van olyan megoldás, amihez nem kell nagy befektetés, akkor csinálhatom, amikor áldozni tudok rá időt a szabadidőm terhére és a hosszú távú lehetőség mellett azonnali bevétel is nyújthat?

Igen van!
Én is egy ilyen vállalkozást építek, bár sajnos nem egyetemista korromban kezdtem el és ezért én is még az elején tartok.
Neked azonban adott a lehetőség, hogy időben elkezd és mire végzel a felsőoktatási tanulmányokkal, addigra egy megfelelő állandó jövedelemmel lépjél ki az életbe.
Vállalhatsz mellette munkát a tanuld szakmádnak is megfelelően ha abban is szeretnéd kipróbálni magad.
Akkor miért is jó ez neked?
Mert nem fogsz függni a kezdő fizetésedtől. Nem lesz az, hogy nem tudsz megélni a gyakornoki, vagy kezdő alkalmazotti fizetésből. Nem leszel a szülők támogatására szorulva még akkor is, amikor már kereső "felnőtt" ember vagy.

Csak akkor olvass tovább, ha érdekel egy ilyen ajánlat?

Ez egy franchise megoldás. Nem igényel nagy kezdeti befektetést.
Sokak által ismert és szeretett dolgokkal foglalkozik és ezért a piacon való maradása hosszú távra biztosított.
Egy olyan 20 éves múlttal rendelkező nemzetközi cég biztosítja a hátteret, melyet a világ több pontján már mind kereskedelmileg mind termelésileg több neves címmel ismertek el.
Ez neked is biztonságot adhat, hogy ez a tevékenység teljes mértékig megfelel a legszigorúbb követelményeknek mind a szabályokat a mind az igényeket tekintve.
Itt az az előnyöd, hogy nem egyedül kell csinálnod, nem egy újat kell alkotni, csak egy már működő rendszert kell megfelelően alkalmazni. Nem neked kell keresztül esni minden gyermekbetegségen, azonnal hatékony és eredményes lehetsz.
Mind ehhez óriási támogatást kapsz ingyen és bérmentve. Mások tapasztalatihoz juthatsz hozzá, on-line képzéseken vehetsz részt.
Ingyen kapsz világszínvonalú on-line támogatást, aminek segítségével pillanatok alatt tudod eljuttatni új tevékenységedet bárhova a világon, ezzel szélesítve a lehetőségek tárházát.
Itt fel sem tudom sorolni mindazokat a kihasználható megoldásokat, amik mind-mind a TE sikeredet segítik, mindazon emberek mellett akiknek a tanácsára, válaszaira és munkájára is számíthatsz a saját karriered felépítésében.

Hívj fel és egyeztessünk egy időpontot amikor személyesen tudunk róla beszélni!
+36309699661

Mit tegyen az, aki már a tanulmányai vége felé jár vagy már túl van rajta és dolgozik?

Semmi  probléma.
Ez a megoldás ugyanúgy áll az Ő számukra is, hiszen munka mellett is végezhető, munka mellett is tudja adni ugyanazokat az előnyöket, ugyn azokat a nagyszerű lehetőségeket.
Mi a célod?
Fizetéskiegészítés a megélhetéshez?
Pénz gyűjtése házra, lakásra, autóra?
Ezek már megvannak de szeretnél nyaralni, síelni, wellnesshétvégére menni, exkluzív dolgokat vásárolni?
Szeretnél változtatni az életminőségeden? Egy magasabb életszínvonal régióba szeretnél lépni?

Neked is megfelelő ez a megoldás!
Hívj fel és egyeztessünk egy időpontot, amikor személyesen tudunk róla beszélni!
+36309699661

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése