2013. február 11., hétfő

Biztos Indulás

Ismét megmutatkozott, hogy jókor vagyunk jó helyen, mert a folyamatos fejlődés biztosított és töretlen.
Szombaton volt először az a Startképzés a DXN berkein belül, ami egy új utat nyit meg az újonnan csatlakozók előtt. Közel félezren voltak erre kíváncsiak!

Még gyorsabb és még biztosabb indulást biztosítva. Ha személyesen részt veszel, akkor a legbiztosabb, de mert az utazás és az idő is egyre drágább, a cég ezt már on-line is tudja biztosítani az érdeklődők számára.




Láthatod, hogy rengetegen voltak kíváncsiak erre a képzésre, ami kétség kívül ismét egy új dimenziót hoz a DXN életébe, a már eddig is meglévő, rendkívül sokszínű lehetőségek közé.

Kócsó László on-line marketing szakember jeles bizonyítékát adta annak, hogy off-.line is teljes mértékben a csúcsra ért. Ezt már sokszor tapasztalhattuk, de most egy újabb tanúbizonyságát tette ennek.
Megjelenő könyve, az On-line Aranybánya 2 - Ássunk még mélyebre, is azt m,utatja, hogy minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy minél több módon és minél teljesebb mértékben tudja támogatni az általa létrehozott, és vezetett európai DXN szervezetet.

ez csak egy pillanatkép az előadásról, de itt is látható, hogy egyszerű, bárki számára érthető módon adja át a szükséges alap információkat, biztosítva ezzel azt, hogy bárki elindulhasson.
A gyorsaság, a fejlődés csak azon múlik, hogy ki milyen hozzáállással van, mennyi idő alatt mennyi energiát tesz bele.
Ingyen nem adnak semmit, de azt állíthatom, hogy itt a megtérülések többszörösek és többszöröződnek.

Minél előbb kezdi el valaki, annál előbb lesz eredményes, éri el a céljait éri el a sikert.

Kezd el most!
KAPCSOLAT

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése