2012. augusztus 10., péntek

Napi Inspiráció

"Gyakran azzá válunk, amit tartunk magunkról. Ha állandóan azt hajtogatom, hogy nem tudom megcsinálni, lehetséges, hogy végül képtelen leszek rá. Ellenkezőleg, ha hiszek benne, hogy meg tudom tenni, biztosan meglesz az erőm hozzá, még ha eredetileg nem is volt meg."

Mahatma Gandhi,
1869-1948, az indiai függetlenségi mozgalom vezéralakja

Ami a gondolataink középpontjában áll, az fog megvalósulni. erre fókuszál a tudatalattink, ennek megfelelő energiákat küldünk a világba és ennek megfelelő "segítség" érkezik onnan. Ezért nagyon fontos, hogy mindig azokra a dolgokra összpontosítsunk, amiket el akarunk érni, és ne azokra amiket el akarunk kerülni. Ha valamit el akarunk kerülni azt pozitívív formában fogalmazzuk meg, mert az energiaáramlás nem is meri a "nem szót". Azt foglamazzuk meg amit el akarunk érni.
Például ne azt mondjuk, hogy nem akarok többé ügyetlen lenni. Hanem azt, hogy ügyes akarok lenni. Ne azt mondjuk, hogy nem akarok 80 kg súlyú lenni, hanem azt hogy 75 kg akarok lenni (vagy éppen 85, ha arra van szükség).
Mindig a pozitív eredményt fogalmazzunk meg és tegyük gondolataink középpontjába, mert amit odateszünk azt a tudatalatti előbb utóbb megvalósítja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése