2012. július 16., hétfő

Napi Inspiráció

"Kockáztass bátran! Ne törődj mások véleményével! Tedd meg azt, ami a legnehezebb, tégy magadért, nézz szembe az igazsággal!"

Katherine Mansfield
1888-1923, író
 
 Kockázat nélkül nincsen profit. Azokat a kritikákat hallgasd meg, amik nem lehúznak, hanem előremutató javaslatokat tesznek Neked. Ha valami újba fogsz bele, a környezeted biztos lesz benne, hogy nem tudod megcsinálni, mert ők nem akarnak kilépni a komfortzónájukból. Ha TE megteszed eredményes lehetsz. Mindig azzal kezd, ami szerinted a legnehezebb, vagy amihez a legkevésbé van kedved. Ez azért is jó mert túl leszel rajta és azért is, mert onnantól kezdve a többi már sokkal egyszerűbbnek látszik. Nézz szembe önmagaddal, ismerd meg magad, elemezd ki, hogy hol van szükség fejlődésre, és tedd meg a szükséges lépéseket. Ez minden esetben elengedhetetlen a sikerhez. Ha nem rendelkezel a megfelelő képességekkel, tudással, akkor hiába a jó ötlet, a kitartás, az akarat, hit, csak addig a szintig juthatsz, amit jelenlegi helyzetet lehetővé tesz.
Fejleszd magad és fejlődni fog a környezeted is. Fejleszd magad és fejlődni fogsz minden területen, üzletben, munkában, személyes kapcsolatokban.
Amit magadba fektetsz, az nem vész el, nem veheti el senki, csak rajtad múlik, hogy utána kiaknázod e. Ezért ez az egyik légértékállóbb befektetés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése