2012. július 10., kedd

Napi Inspiráció

"Bármin átverekszem magam, az átmeneti fájdalom és kényelmetlenség nem rettent meg, amíg úgy látom, hogy ezzel a tapasztalattal is több leszek."

Diana Nyad
író, újságíró, hosszútávúszó világbajnok
 Ha új dolgokat akarsz elérni, olyat amit eddig nem, új utakon kell járni. Ehhez hozzá tartozik, hogy el kell hagyni az eddig megszokott kényelmet, az eddig szokásokat és újakat kell a helyükbe építeni. Kényelmetlen, mert az új dolgot mindig meg kell tanulni, és amit nem ismerünk, attól legalábbis eleinte, félünk. Nem azért bátor valaki, mert nem fél, hanem azért mert le tudja győzni magában a félelmet és megy előre. Bármerre is mész utadon, az tapasztalatot ad, tanulhatsz belőle és ez fejleszti a személyiségedet. Igyekezz észrevenni minél hamarabb, hogy az helyes irány e, amin elindultál. Ha nem, akkor korrigálj, ha igen, akkor gyerünk előre.
Új dolgokhoz új keretek kellenek, lépj ki a komfortzónádból, a megszokott, kényelmes napi menetből. Persze ez nem hagyományos módon kényelmes, azért az számodra, mert már ismered, még ha nem is mindig esik jól megtenni a dolgokat, de már tudod mit kell csinálni.
Próbálj ki új dolgokat, hogy lehetőséged legyen új élményekre, tapasztalatokra és gazdagodásra.
Ne a határaidhoz alakítsd az igényeidet, hanem az igényeidhez alakítsd a határaidat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése