2012. július 9., hétfő

Napi Insipráció

"A pénzkeresést játszmának kell tekinteni. Pénzzel sok jó dolgot tudunk csinálni. Pénz nélkül meg vagyunk kötve, és korlátozottak a lehetőségeink."

Bob Proctor
író, előadó
 
 Arany igazság, hogy a pénz nem boldogít, de a mai világban pénz nélkül nincsen boldogság. Pontosan ezért a pénzt nem is keresni kell, hiszen nem bujkál előlünk, hanem pénzt csinálni kell. Nem, nem arra gondolok, hogy nyomtass vagy fénymásolj otthon :)
Terveszerűen kell tevékenykedni azért, hogy egyre több és több bevételed legyen.
Ehhez nem egyre több munkhely kell, hanem egyre tudatosabb tevékenység, és persze egy megfelelő rendszer, ami határtalan lehetőségeket biztosít ezten a területen.
Sok megoldás van erre, a különbséáget sokszor az teszi, hogy mit és mennyit tudsz befektetni annak érdekében, hogy elérd az álmaidat.
Ha megfelelő helyre születtél, akkor meg lehet az anyagi háttered ehhez.
DE! Amiből mindeninek van elegendő már születésétől kezdve, az az idő, amit arra fektet be, amire Ő saját maga szeretné. ezért nagyon fontos, hogy ne pazarold. Bármennyi vagyonod is van, ha azt pazarolod, egy idő után elfogy. Ez így van az IDŐ-vel is.
Az alkalmazotti lét korlátos, mert nem ad egyik vállalat sem korlátlan mértékű munkabért, még a legmagasabb vezetőnek is le van fektetve, mennyi az amit megkereshet. A hagyományos vállalkozásban az idő mellett nem kevés pénzt is be kell fektetni ahhoz, hogy valóban sikeres lehessél, és nem mellékes, hogy a legtöbb esetben a személyes részvételed elengedhetetlen feltétele a sikernek.
A network marketing vállalkozás nem szab határokat. Nem, nem lesz belőle mindenki milliomos, és nem is leszel belőle 1-2 hónap alatt anyagi függetlenségben lubickoló ember. A ranglétrát itt is ki kell járni, a tudást, tapasztalatot meg kell szerezni és a munkát el kell végezni. A különbség csak az, hogy nincsenek kereseti határok, és az, hogy meddig jutsz el csak rajtad múlik.
A TE DÖNTÉSED!
Ha meghoztad és van bizodalmad felém, keress meg! Segítek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése