2012. július 19., csütörtök

Napi Inspiráció!

"Amikor végre a tettek mezejére lépsz, váratlan események, találkozások, támogatók fognak a segítségedre sietni. Az eltökéltség mágnesként vonzza a segítséget."

Napoleon Hill
1883-1970, író
 
 Nem hiszed el amíg meg nem tapasztalod, és általában utólag veszi észre vagy tudja kielemezni az ember, hogy milyen dolgok is történtek, amikre igazából nem mindig van reálisan végiggondolható magyarázat.
HA a koncentrációd, gondolataid és saját cselekedeteid, a hited és akaratod mind egy irányba visznek, akkor ezt úgy képzeld el mint egy adót. Mint a dodgem, ahol fent van egy háló, és minden kisautó onnan kapja az "információt" és ide is közvetíti. Aki hasonló gondolkodású mint TE, vagy hasonló cél felé halad, az ezen a"közegen" keresztül el fog jutni hozzád. Ha mind ezt kéred is, és természetesen amikor jó dolog történt meg is köszönöd, akkor még inkább így lesz.

Tudom, hogy nehéz hinni benne, mert én is így voltam vele, de gondold végig a korábbi életedet, hogy amikor valami nagy dolgot elértél, az hogy történt. És észre fogod venni benne ezeket a pontokat, amit leírtam.
És a mi a legszuperebb, ebben nem kell hinni, ahhoz hogy megtörténjen, csak magadban kell hinni és a célodat akarni, és persze nem otthon a sarokban ülni, hanem cselekedni.
 
Mindenki ismeri a mondást:
"Segíts magadon és az Isten is megsegít"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése