2014. január 21., kedd

Egy hasznos üveggolyó

Az elmúlt hétvégén egy kirobbanóan sikerült rendezvényen voltam.
Két erős csapat közös rendezvényén vehettünk részt a DXN keretein belül.
A szombati  napon szerepet is kaptam a színpadon, mint az az napi házigazda.












Egy kis meglepetéssel indítottam a napot, és a csapat nagyon jól vette. Business-ZUMBA :)
Ébresztő, mert mint én is, többen kora hajnalban (mi 3:30-kor) indultunk, hogy ott lehessünk a rendezvényen, ami Orosházán volt.











Csodálatos előadásokat hallhattunk, hasznos, megható, megindító, energiát és motivációt adó, inspiráló, tanulságos és még rengeteg jelzőt lehetne mondani. Külön-külön is megérte volna ekkora távot is megtenni értük, de így egy csokorban, szinte kimondhatatlan és felbecsülhetetlen értékűek.

 
  
 









A szünetekben finom és a hosszú naphoz nagyon is szükséges energiát adó egészsége kávét fogyasztottunk.
Eközben lettem figyelmes egy dologra. A sok-sok számunkra kikészített fehér színű bögre között volt egyetlen egy, amin volt egy kép. Egy korábbi rendezvényre készített bögre volt.
Be is vittem a terembe, hogy megmutassam, merni kell különcnek lenni. Mint ahogy sokszor minket is különcnek, néha bolondnak, vagy csodabogárnak tartanak azért, mert az MLM-ben hiszünk.
Persze nem vagyunk ezzel egyedül, mint a képeken is látható, de a reggelinél is bizonyosodott, ahol a bögrének ott voltak a társai is :)











Természetesen a rendezvény itt nem ért véget. A vacsora után Stand Up előadót, Hajdú Balázst hallhattuk, utána a teremben zenés-táncos mulatság volt, többed magammal pedig a helyi gyógy- és wellnessfürdőben töltöttem el nem kevés időt, kipihenve a nap fáradalmait és felkészülve a másnapi előadássorozatra, ami szintén nagyon jól sikerült.
Egy ilyen hétvége sokszorosan értékes. Az előadások mellett a személyes beszélgetések, tapasztalat-csere, feltöltődés, lendület és motiváció szerzési lehetőség is.
Ezúton is köszönöm a Czérna és Specht házaspárnak (Tündi-Szabi és Vali-Józsi), hogy megálmodták és meg is valósították ezt a rendezvényt.

Van olyan dolog az életedben, amit már nagyon nem tudsz elviselni? Amin már nagyon szeretnél változtatni?
Ha holtpontra jutottál, akkor egyedül ezt nagyon nehezen tudod átlépni. Ehhez szinte mindig külső erőre van szükség, ami átlendít.
Ez is egy ilyen lehetőség számodra.
Nekünk szuper csapatunk volt itt a rendezvényen is és továbbra is örömmel várjuk azokat, akik keresik a lehetőséget, szívesen lesznek tagjai egy jó csapatnak és tenni akarnak azért, hogy az életük és szeretteik, barátaik, ismerőseik élete jobb, sokkal jobb legyen.


Azt kérdezed, mi köze van ennek az üveggolyóhoz?
Czérna Szabolcs az utolsó előadásban mondta:
Egy ember élete átlag 75 év. Számold meg mennyi hétvégéd van még addig. Vegyél ennyi üveggolyót, tedd be egy nagy tálba vagy üvegbe. Minden eltelt hétvégén vegyél ki egyet és gondold végig, hogy hasznosan töltötted-e el az elmúlt időt. Közeledtél a céljaid vágyaid felé, vagy távolodtál tőlük.
A golyók fogyásával látni fogod, hogy még mennyi van álmaid megvalósítására.

A szeretet és a bizalom az, ami épít...
A szeretet a kapcsolatrendszer, a bizalom a pénz.


Az ember vesztesége a benne rejlő potenciál és a valóságban kihozott teljesítmény közötti különbség.
Olyan dolgot csinálsz ami
- előremozdít
- boldoggá tesz
- hozzá ad értéket mások életéhez
- képez, fejleszt másokat ?

A sikernek ára van!
Vagy a fegyelemtől fogsz szenvedni vagy a megbánástól!
TE döntesz!

MERJ néha védőháló nélkül ugrani, mert a csodák és a varázslat nem a biztonsági (komfort) zónában van!
 
Kapcsolat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése