2015. március 2., hétfő

"Együtt az úton" : Elindult!

A hétvégén csodálatos két napban volt részem.
Nagyszerű emberek, igazán inspiráló társaság, őszinte és szókimondó légkör.
Két varázslatos mentorral, akik valódi, gyakorlatban eredményeket hozó tapasztalatokat, információkat és feladatokat (is :) ) adtak át nekünk.

Semmi titokra nem derült fény, mert hogy szinte a legtöbb dologról már hallottunk. Mégis az az összefogás, egymásért dolgozás, közös ötletelés, a részleteke közös összegyűjtése és elemzése a várhatónál és a vágyaknál is nagyobb eredményt fog hozni. Ebben biztos vagyok.

Neked van ilyen csoportod? Ahol időről-időre töltekezni tudsz, inspirációt, motivációt és mellette gyakorlatban megvalósítható ötleteket, feladatokat, megoldásokat kapsz?
Ha nincs, azt javaslom kezd el megszervezni. Nagyon sokat tud segíteni, és ennek bizonyítékáról itt fogok beszámolni neked 2 havonta egy blogbejegyzésben.

Mi most azt néztük meg, hogy milyen szerepeket kell betöltenünk az életben a DXN tevékenységünkben ahhoz, hogy jó vezetők, MLM-esek, hálózatépítők legyünk. Célunk a  passzív jövedelem, a családunk jó életszínvonala, az időnk szabad beosztása, az egészséges életmód, és sokak segítése, támogatása ezeken a területeken és a saját megvalósulásukban.

Már eddig is halad(gat)tunk ezen az úton, de a képeken látható kis csapatnak eltökélt szándéka, erős elhatározása, hogy most jelentősebb lépést tegyen előre a saját maga és az által támogatott emberek útján.

Videóra mondott vállalásokat tetünk, aminek természetesen vannak a nagyközönség számra nem nyilvános részei is. A sajátomról viszont bátran beszélhetek. Időt fogok nyerni a reggeli pontos felkeléssel. Én már nem járok minden nap adott időre dolgozni és ez kicsit lustává tett, ezen fogok változtatni.
Itt és a többi blogomon fogsz kapni rendszeresen információt egy-egy heti bejegyzés keretében.
Rendszeressé teszem saját magam fejlesztését könyvek olvasásával.
És rendszeressé teszem, hogy minél több embernek megmutassa azt amivel foglalkozom, hogy ne szenvedjen hiányt senki az információban.

MEGELŐZHETSZ!
Érdeklődésed nagyfokú fokozódásának csillapítására bátran keress fel az elérhetőségek menüpontban található  adatok alapján.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése