2013. június 18., kedd

Válassz Bölcsen

MLM start 15 lépésben - 15. Válassz bölcsen!



„95 százalék attitűd, 5 százalék technika" - a tapasztalatok azt mutatják, hogy csak így, ebben az aránypárban alkalmazva lehetünk sikeresek a hálózatépítésben. Az "MLM Start 15 lépésben" hírlevél sorozat éppen Neked szól, ha új vagy és szeretnéd megtanulni a hálózatépítés szakmai alapjait, vagy "csak" felfrissíteni, mélyíteni a tudásodat.

Elhatároztad tehát, hogy elindítod saját Network Marketing üzletedet. Gratulálok! Akkor most választás előtt állsz. Számtalan Network Marketing cég működik a világon. Melyikhez csatlakozol? És milyen alapon választasz? Mai cikkünkben megvizsgáljuk, mely szempontokat érdemes mérlegelni, ha jó MLM-céget szeretnénk választani magunknak.
Ehhez a témához kapcsolódó könyvajánlónkat a cikk végén találod. Bővítsd folyamatosan tudásodat a legjobb üzleti könyvekkel, hanganyagokkal - ez a siker titka!


15. Válassz bölcsen!


A Network Marketing újoncai gyakran információ hiányában választanak céget, úgy, hogy egyszerűen belépnek az első felbukkanó lehetőségbe. Nos, meglehet, hogy az első cég, amelyikről hallottál, nagyszerű cég, és a belépés bölcs döntés volt a részedről. Ám ennek információkon és ismereteken alapuló döntésnek kellett volna lennie, amit gondos odafigyeléssel hoztál. Hiszen itt a jövődről van szó.
Hát akkor hogyan válassz? Milyen kritériumokra alapozhatod a döntésedet?
„A mi cégünknek van a legjobb jutalékterve – itt nagy pénzt tudsz keresni!”
Amikor különféle Network Marketing cégeket tanulmányoztam, gyakran hallottam ezt a megjegyzést. Az emberek, akik alig várták, hogy bemutassák nekem üzleti lehetőségüket, történeteket meséltek olyan emberekről, akik havi százezer dollárokat kerestek az üzletükben. És mivel én valóban találkoztam olyan emberekkel, akik havi százezreket kerestek az ő üzletükben, nem kételkedtem annak szilárd pénzkereseti potenciáljában.
Én mégis azt javasolom, hogy nem elsősorban a pénz oldaláról szemlélj egy Network Marketing üzletet.
„Nekünk vannak a legjobb, prémium minőségű termékeink – olyan termékek, amelyek megváltoztatták sok ember életét!”
Ezt szintén számtalanszor hallottam. A tökéletes termék előnyei valószínűleg a 2. számú olyan ok lenne, amit ha felajánlanának, csatlakoznék, az 1. számú azonban a pénz. Ismétlem, én ebben sem kételkedem. Noha már számtalan túlzást és leplezetlen hamis hírverést hallottam, de találtam valóban nagyszerű termékeket is, amelyek közül néhányat még ma is fogyasztok, vagy használok. Tény, hogy úgy tűnik, a Network Marketing különlegesen magas minőségű termékek fémjelzik.
Ám a termékek szintén nem jelentik a legfontosabb előnyt.
Hadd ismételjem meg:
Egy cég megválasztásánál, amellyel együtt akarunk dolgozni, NEM a termék a legfontosabb mérlegelési szempont.
Azért hangsúlyozom ezt, mert a legtöbben azt feltételezik, hogy a termék a legfontosabb. Nem így van. Emlékezz rá, te nem értékesítői állást vállalsz; te üzletet választasz magadnak, és ez az üzlet a hálózatépítésről szól. És amikor elkezdesz válogatni a különböző cégek között, a kérdés, amelyet elsősorban szem előtt kell tartanod, a következő: „Fog majd nekem segíteni ez a cég abban, hogy megtanuljam, hogyan válhatok mesteri hálózatépítővé?”
Az 1. számú ok, amiért a Network Marketing ajánlom, az a valós üzleti oktatás és a személyes fejlődés rendszere.
Egy Network Marketing rendszert azért hoznak létre, hogy lehetőséget adjanak bárki számára osztozni a gazdagságban. Nyitva áll mindenki előtt, akiben lendület, elszántság és kitartás él. Nem számít, mi a családneved, melyik egyetemre jártál (vagy hogy jártál-e egyáltalán), mennyi pénzt keresel manapság, melyik emberfajtához vagy nemhez tartozol, mennyire vagy jóképű, népszerű, vagy okos.
A legtöbb Network Marketing cég elsősorban azzal törődik, mennyire vagy hajlandó tanulni, változni és növekedni, és hogy vajon van-e merszed kitartani tűzön-vízen át, miközben tanulod, hogyan légy üzlettulajdonos.
Vajon ez minden egyes Network Marketing cégre igaz? Nem. Mint mindenütt, itt is megtalálható a jó, a rossz és a csúf – és vannak igazán nagyszerűek is.
Nem minden Network Marketing cég támogatja igazán a képzést. Vannak, ahol csak taszigálják az embereket: csak azt akarják, hogy menjenek, és adjanak el a számukra, és nem igazán törődnek azzal, hogy tanítsanak is nekik valamit. Csak annyit akarnak, hogy tereld be a barátaidat és a családtagjaidat a karámba. Ha beleszaladsz egy ilyen cégbe, én a helyedben óvatos lennék a csatlakozást illetően: ők nem fognak hozzájárulni a növekedésedhez, és valószínűleg nem sokáig dolgoznál náluk.
A legjobb cégek ezzel szemben teljes mértékben az üzleti képzésednek szentelik magukat. Hosszú távra elköteleződnek, és arra helyezik a prioritást, hogy a készségeidet és a képességeidet fejlesszék. Ha egy ilyen céget találsz, ahol olyan vezető van fölötted, aki hajlandó tanítani téged, és segít abban, hogy olyan üzletemberré válj, amilyen csak lenni tudsz, akkor az olyan cég, ami mellett leteheted a garast.
"Vajon a jutalékterv fontos? Minden bizonnyal! Kritikus jelentőségű a termékvonal minősége? Természetesen. De ezeknél én valójában sokkal fontosabbnak tartom azt, milyen mértékben elkötelezett a cég arra, hogy valódi vagyonépítő üzletemberré fejlesszen téged. Ez a legfontosabb szempont annál a Network Marketing cégnél, amelyhez csatlakozol; valójában ezt tekintheted az üzleti iskoládnak."  (Robert T. Kiyosaki)
Ehhez a témához az alábbi könyveket ajánljuk:

 



megrendeles@profimlm.com
info: +36 70 60 56 111
A ProfiMLM cégfüggetlen szolgáltatásokkal és olyan termékekkel igyekszik segíteni a hálózatépítők munkáját, amelyek bármely hálózatépítő cégnél eredményesen használhatók.

www.profimlm.com 
________________________________________________________
 
Szívesen megmutatok neked egy lehetőséget.
Hallgasd meg itt, hogy cégünk egyik leggyorsabban fejlődő és fejlesztő vezetője miért váltott korábbi cégétől hozzánk.

 
Itt pedig többek között engem is meghallgathatsz:
 

Ha ez tetszett és kedved van részletesebben megismerkedni al ehetőséggel, akkor szívesen és örömmel várom jelentkezésedet
http://www.salsacafe.eu/kapcsolat


1 megjegyzés:

  1. Szívesen megmutatok neked egy lehetőséget.
    Hallgasd meg itt, hogy cégünk egyik leggyorsabban fejlődő és fejlesztő vezetője miért váltott korábbi cégétől hozzánk.

    https://www.youtube.com/watch?v=6UlEYcB6oTM&list=WL283FC3EF88B4A9EF

    Ha ez tetszett és kedved van részletesebben megismerkedni al ehetőséggel, akkor szívesen és örömmel várom jelentkezésedet
    http://www.salsacafe.eu/kapcsolat

    VálaszTörlés