2012. november 8., csütörtök

Napi Inspiráció

"Vedd magad körül olyanokkal, akikhez hasonlítani szeretnél. Kerüld azokat, akik lehúzhatnak magukhoz."
Tom Hopkins
 
Sokat legyél azok társaságában, akiktől sokat tanulhatsz. Beszélgess velük, mert a tanulás így a legegyszerűbb. Figyeld őket, hogy hogy csinálják, mit csinálnak, mert ha valami egy valakinek működik, akkor az fog működni Neked is.
szörnyű ezt kimondani, de sajnos a legközelebb ismerőseid között is lehetnek, sőt szinte biztos, hogy vannak olyanok, akik visszahúznak. Sajnos mindenkiben működik az automata, aminek a fő tevékenysége, hogy abban az állapotban tartson meg amiben vagy. Mint ahogy a Föld gravitációja itt tart a Földön. Ha a világűrbe akarsz kijutni, óriási eneregiákat kell megmozgatni. Nem kevesebb az az energia sem, amit meg kell mozgatnod, ha ki akarsz törni jelenlegi helyzetedből és feljebb akarsz jutni. A rakéta is elhagy bizonyos alkatrészeket a felemelkedés közben, ezt neked is meg kell tenned. Azok fognak téged visszahúzni, akik magukról ezt nem tudják elképzerlni, és ezért ők nem akarják. DE azt sem akarják, hogy TE elszakadj tőlük, ezért igyekeznek visszatartani. "MARADJ CSAK A FÖLDÖN" - mondják ők neked.
Hallottad már ezt a mondatot, vagy valami ehhez hasonlót: "MARADJ CSAK A FÖLDÖN"....
Sajnos pont ők azok, akik le akarják nyesni a kibontakozó szárnyaidat. NE HAGYD!
Inkább azok társasgát keresd, akik támogatják a repülésedet, a szárnybontogatásodat, és tanácsokat, tippeket adnak és példát mutatnak abban, hogyan is kell "kirepülni az űrbe"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése