2012. november 6., kedd

Napi Inspiráció

"A jövő az nem egy olyan hely, ahová belépünk.
Azt mi hozzuk létre!"
Leonard I. Sweet
A tegnap már a múlt, amin nem lehet változtatni, megtörtént. A jövőbe kevesen látnak, és ha nézted a filmeket látszik, az mindig változik, vagy több lehetősége van.
Mitől függ?
Természetesen a jelentől, a ma megtett cselekedeteitől, a megtörtént eseményektől.
A TE cselekedeteid a GONDOLATAID-tól függenek. Tehát egyszerű a következtetés, amit érdemes jól megjegyezni és ezután ezek szerint végiggondolni.
A TE JÖVŐDET a saját GONDOLATAID és CSELEKEDETEID ALAKÍTJÁK!
Nem véletlen a mondás, hogy mindenki a saját sorsának kovácsa.
Nem igaz, hogy a körülményeinket nem tudjuk befolyásolni! Nem igaz, bármilyen helyzetben is vagy, hogy nem lehet jobb, hogy nem lehet a jelenlegi helyzetből kimászni, hogy nem lehet elindulni a lejtőn felfelé.
DE! Igenis lehet. Könnyű? NEM! Mert ki kell lépni a megszokottból. Sajnos az embert visszahúzza az automatája, a környezete, a megszokott emberek, akik körülötte vannak, a saját szokásásaid stb.
Ezt mind le kell győzni, mint ahogy az űrrepülő legyőzi a Föld gravitációját. Ez nem kevés energia, nem kis befektetés (nem pénzbeli), de milyen csodálatos lehet a Földet a világűrből szemlélni. Ez legyen előtted ha változtatni akarsz.
És ha ehhez szeretnél információt, hogy ezt hogyan kell, akkor keress meg és beszélgessünk. El tudom mondani, hogy mi hogyan csináljuk. Mit teszünk érte. ITT ÉRSZ EL!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése