2013. november 12., kedd

Miért Mr. Anderson?


Nézd meg a videót, mert szerintem nagyon fontos a későbbiekre vonatkozóan.
Csak 2 perc!




Azért írom ezt le, mert tudom, hogy rajtam kívül sokan lehetnek nehéz helyzetben akár egészségügyi akár anyagi szempontból, és én szeretnék segíteni, amiben tudok.

Talán nem hiszed el, de én pontosan ugyan olyan helyzetben vagyok jelenleg, mint nagyon sokan Magyarországon. Persze én választottam magamnak azt az életformát, amit csinálni akarok, és tudtam, hogy nem lesz könnyű, de felvállaltam és nem is akarom abbahagyni. Nem mondom, hogy mindenkinek ezt kell tenni, nem is ez az egyetlen lehetséges megoldás.

Nem titok, hogy amit csinálok, egy törzsvásárlói hálózat fejlesztése, pénzt is hozhat a konyhára. Az sem titok, hogy amikor kenyérre sincsen pénz, akkor nem ez a legjobb választás, inkább kell találni egy azonnal fizető állást, ahonnan hó végén biztosan megjön a szerződésben szereplő összeg.

Sajnos azonban hosszú távon ezekkel két probléma van szerintem.
1. Ki tudja meddig tart (bármikor felmondhatnak, és nem a mi hibánkból)
2. Több munkáért nem jár több pénz, tehát nehéz az előrelépést megvalósítani.
Jön a második, harmadik munkahely, egészség romlás, családdal töltött idő csökkenése, feszültség...és nem fokozom...sajnos sok helyen lehet ezt megfigyelni ma a társadalomban.

Nem sok iparág volt, ami 2008 óta töretlenül fejlődött a világban. Amivel én (és még nagyon sokan a világon) foglalkozom, ez biztosan ezek közé tartozik.
Nekem is itt lógnak a két hónapos csekkek a hűtőn, most kezdtem el megtámadni mindkét svájci frankos hitelemet....soroljam még?

Én most döntöttem úgy, hogy akkor komolyan nekilátok és felépítem azt a jövőt, amit magamnak megálmodtam, megterveztem. Felébredtem, és rájöttem, senkitől nem várhatom el, hogy megcsinálja helyettem.

Nagyon sok embernek akarok segíteni, aki ezt hozzám hasonlóan gondolja és meg akarja csinálni.

Hogy miért vagyok biztos benne, hogy tudok segíteni?
Mert nem vagyok egyedül! Nekem is vannak mentoraim, akik segítenek, és mert már 4 éve itt vagyok a rendszerben és tanulok. És mert megtanultam, kész sosem leszel, de ha nem kezded el csinálni, akkor semmi értelme a megtanultaknak. Szóval én most elkezdtem!

Nem biztos, hogy ez az az út, ami neked a legjobbat tudja hozni.
Azt gondolom, hogy egy útkereszteződésben érdemes elnézni addig amíg a szem elláthat, hogy megtudjuk, elinduljunk-e ebbe az irányba.

TE is meg akarod tudni erre a kérdésre a választ?
Az első lépés, hogy töltsd ki ezt a kérdőívet:
KÉRDŐÍV

Komolyan gondoltam, segíteni akarok NEKED is! A döntést viszont Neked kell meghozni, mert ezt senki nem teheti meg helyetted.

Láttad a Mátrix trilógiát?
Könnyű volt elérni a végcélt?
Elérték a vágyott célt?
Ők voltak alapból az esélyesebbek, az erősebbek?
Minden lépésük sikeres volt?
Ez eltántorította őket?
Neo sikeres lehetett volna a többiek nélkül?
A többiek végig mentek volna az úton Neo nélkül?

Ha nem láttad a trilógiát, akkor napi robot közben javaslom, nézd meg ezekre a kérdésekre összpontosítva.
Tudom, ez egy film, egy fiktív világ, egy kitaláció....de nagyon sok igazságot tartalmaz, ami itta Földi valóságban is megállja a helyét, eredményre és fejlődésre vezet.

Neonak is volt egy nehéz döntése, az első lépés, hogy melyik színű kapszulát választja. Neked ez sokkal egyszerűbb, mert az első lépésed csupán néhány válasz.
Ő nem láthatta mi fog történni, ha a változás mellett dönt. Neked nagyon sok információt tudunk előzetesen megmutatni, hogy megalapozott döntést hozhass.
Neki azt mondták, nincs visszaút, számodra bármikor több opció is létezik. Neki fel kellett adni az addigi életét, esetedben ilyenről szó sincs.

Tedd meg az első lépést, ami még nem kötelez semmire: KÉRDŐÍV

 http://www.csipkaymiki.hu/p/betoltes.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése